Datatilsynet:
At sende til en sikker indbakke er ingen garantiMYTE: "Jeg har sendt følsomme personoplysninger til en sikker e-mailadresse, så jeg er på den sikre side."

FAKTA: At sende en e-mail til nogen, der har en sikker postkasse, er IKKE det samme som, at din e-mail ANKOMMER sikkert.Afsenderen – ikke adressen.

Sikkerheden ligger nemlig ikke i, at din modtagers e-mail er sikker. Som Datatilsynet skriver på deres LinkedIn: "Om der f.eks. sker kryptering af forsendelsen, og om det krypteres hele vejen fra afsender til modtager, bestemmes ikke af hvilken e-mailadresse, man sender til. Det bestemmes af, hvordan forsendelsen sker, og det er typisk en forudsætning, at brugeren afsender e-mailen på den korrekte måde".

Send sikkert med RMail

Hent RMail til din e-mail, så du fremadrettet kan sende "på den korrekte måde". Du kan være i gang allerede om et par minutter ved at hente RMail Free, som giver dig 5 gratis RMails om måneden. Kontakt os endelig, hvis du vil have en gennemgang af produktet og de mange funktioner! Vi er klar til at hjælpe dig 😊